60gr - ©Walking in Hellas - ©NikosT - ©Photo-News.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

60gr

60gr
Η σελίδα 60gr Promotion Web Νews, είναι μια ιστοσελίδα που προωθεί αναρτήσεις απευθείας από τις μητρικές ιστοσελίδες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου έχουμε δημιουργήσει λογαριασμούς. Σκεφτήκαμε λοιπόν να αρχίσουμε εκτός τις προωθήσεις των ειδήσεων να βαθμολογήσουμε και αυτές τις ιστοσελίδες που αντλούμε και επιλέγουμε να προωθήσουμε το υλικό σύμφωνα με ορισμένα κριτήρια. Αυτά είναι η τεχνική δομή της σελίδας, το υλικό, το πόσο αξιόπιστη είναι, αν έχει αποκλειστικότητες η απλός μοιάζει με άλλες. Η ανώτερη βαθμολογία είναι το 10.
Πολλές ιστοσελίδες παίρνουν το θέμα της ημέρας και το μεταλλάσουν σαν κείμενο μόνο και μόνο να μην δείχνει το ίδιο σε όλους. Δεν το θεωρούμε κάτι ξεχωριστό αυτό σαν ενέργεια.
Τις ιστοσελίδες που θα βαθμολογήσουμε είναι αυτές που εδώ και χρόνια αντλούμε και προωθούμε τις ειδήσεις.
Κατά καιρούς έχουμε εντάξει και καινούργιες σελίδες και blog και άλλες που τις απορρίψαμε να τις διαφημίζουμε κρίνοντας ότι απλός είναι προπαγανδιστικές και ξεφεύγουν της αντικειμενικότητας η εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα. Για παράδειγμα θα αναφέρουμε ότι ενώ είχαμε στον κατάλογο μας την Zougla.gr όταν διαπιστώσαμε ότι προωθούσε τον Καμμένο σαν θεό  μόνο και μόνο για να πικάρει τον Μαρινάτη που έχουν προσωπικές διαφορές … ε αυτό δεν το λες ενημέρωση.
Στην σελίδα μας μπορείτε να μπείτε από το μενού στο «ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ» και να μας γνωρίσετε όσοι δεν μας ξέρετε.

Μια ιστοσελίδα που τις έχουν δώσει και το παρατσούκλι «Πρώτο Ψέμα» πράγμα που ταιριάζει σε μια πολιτική κυβέρνηση και τις ακολουθούμενες ιστοσελίδες φερέφωνα.
Στην τεχνική πλευρά τώρα που μας ενδιαφέρει θα πούμε ότι είναι μια από τις ποιο προσιτές ιστοσελίδες και με τα λιγότερα λειτουργικά λάθη. Γρήγορη φόρτωση χωρίς κενά ακόμα και στις εικόνες.
Η αρχική της σελίδα ξεκινά με τα αρχικά και κύρια ειδησεογραφικά  frames που στον αναγνώστη δίνει την ευκολία του δεξί κλικ και άνοιγμα σε νέα σελίδα και από το κύριο frame αλλά και από το thumbnail image, παίρνει άριστα διότι και αρκετός χρόνος εναλλαγής μεταξύ τους υπάρχει δίνοντας την ευκολία ανάγνωσης ξεκούραστα.
Όσο για τα Traffic – Share Buttons είναι αξιόπιστα χωρίς την υπέρβαση των χαρακτήρων ιδικά στο twitter.
Τα δημοσιεύματα σπανίως έχουμε διαπιστώσει να έχουν πέσει σε παραπληροφόρηση. Ανανεωμένη υλη από το πρωί μέχρι το βράδυ.

ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΑΜΕ ΜΕ «9/10»

Εύκολο και γρήγορο φόρτωμα της σελίδας.
Στην αρχική της σελίδα βρίσκουμε στην κορυφή το κύριο θέμα που έχει διαλέξει για εκείνη την ημέρα.
Από κάτω ακλουθούν άλλες ειδήσεις σε μορφή thumbnail image.
Στην τρίτη σειρά ακολουθεί σχεδόν μόνο του ένα πολιτικό θέμα σε δικό του frame.
Από εκεί και κάτω χωρίζεται σε τρία tables το μεσαίο το κυριότερο. Και στα τρία περιέχει ειδησεογραφικό και ενημερωτικό υλικό.
Όσο για τα Traffic – Share Buttons είναι αξιόπιστα χωρίς την υπέρβαση των χαρακτήρων ιδικά στο twitter. Πολύ καλό ότι μετά το Share το παράθυρο κλίνει μόνο του.
Αυτό εμάς μας διευκολύνει να ανοίγουμε στην σειρά τις σελίδες που μας ενδιαφέρουν και να τις ανεβάζουμε μαζικά στο twitter χωρίς να χρονοτριβούμε σε περιττά κλεισίματα παραθύρων.
Στο περιεχόμενο.
Βρίσκουμε τις ειδήσεις που έχουν και όλες οι άλλες, και σπάνιος θα δούμε αποκλειστικά ρεπορτάζ.

ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΑΜΕ ΜΕ «7/10»

Πριν την 15η Οκτωβρίου θα δίναμε 10 στα 10 στην σελίδα σε πολλά επίπεδα.
Αλλά επέλεξε τις τελευταίες ημέρες (20 Οκτωβρίου και μετά) να αλλάξει την δομή της σελίδας και μας απογοήτευσε πάρα πολύ.
Αρχικός. Η σελίδα είναι βαριά και φορτώνει δύσκολα και αργά. Ακόμα και αν μεταφερθείς σε άλλη σελίδα όπως τις γελοιογραφίες και ξαναγυρίζουμε στην αρχική …. ο χρόνος απογοητευτικός.
Έχει επιλέξει 6 frames με κύριες ειδήσεις, αλλά. Τα frames τρέχουν απελπιστικά σε πολύ γρήγορους χρόνους σε σημείο να μην προλαβαίνεις να διαβάζεις το θέμα. Δεύτερον αν θέλεις να το παγώσεις δεν υπάρχει η δυνατότητα. Τρίτον τα thumbnail image έχουν τον σκοπό μετάβασης της κύριας εικόνας στο frame.
Κάτω από τα κύρια 6 frames θα δούμε σε δυο σειρές των τριών tables με κύριες ειδήσεις.
Προς το τέλος ξεχωρίζουμε την γελοιογραφία του αγαπητού μας Γιάννη Δερμεντζόγλου, και θα θέλαμε να είναι προς τα αρχικά frame.
Όσο για τα Traffic – Share Buttons είναι αξιόπιστα χωρίς την υπέρβαση των χαρακτήρων ιδικά στο twitter. Πολύ καλό ότι μετά το Share το παράθυρο κλίνει μόνο του.
Ειδησεογραφικά είναι από τις λίγες ιστοσελίδες με αποκλειστικότητες που μας έκανε να ανεβάζουμε σαν πρώτη στο twitter πριν την ανανέωση της στην νέα της μορφή.

ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΑΜΕ ΜΕ «5/10»

Αμιγώς οικονομικό site αλλά το ειδησεογραφικό περιεχόμενο καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ενημέρωσης.
Εύκολο και γρήγορο φόρτωμα της σελίδας.
Στην αρχή τρέχει μια ενημερωτική μπάρα με τίτλο «Συνεχή Ενημέρωση» όπου κάνοντας δεξί κλικ σου παρέχει την διευκόλυνση να ανοίξεις το άρθρο σε νέο παράθυρο.
Ακριβός από κάτω υπάρχει σε εικόνα η κύρια είδηση του site.
Ακολουθεί σε κείμενο μια περίληψη του άρθρου.
Μια ιστοσελίδα που καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα ειδήσεων. Ενημερώνεται από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Πολύ εύχρηστος ο κυλιόμενος πίνακας με τίτλους που αναγράφει αριστερά και την ώρα ανάρτησης.
Ξεχωρίζουμε το table με το χρηματιστήριο.
Όσο για τα Traffic – Share Buttons είναι αξιόπιστα χωρίς την υπέρβαση των χαρακτήρων ιδικά στο twitter. Πολύ καλό ότι μετά το Share το παράθυρο κλίνει μόνο του.

ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΑΜΕ ΜΕ «8/10»

Μαύρο φόντο στις πρώτες γραμμές και ακολουθεί με λευκό. Γρήγορο φόρτωμα. Στην αρχή βλέπουμε σε μεγάλη φωτογραφεία το κυρίως θέμα και αριστερά ακολουθεί κείμενο με τον τίτλο.
Από κάτω ακολουθεί σε τρία table τρις φωτογραφίες με κείμενο από κάτω με τον τίτλο.
Τα αρνητικά που βρίσκουμε κατά καιρούς στην σελίδα είναι οι διαφημίσεις οι οποίες σου προκαλούν εκνευρισμό και σε προκαλούν να εγκαταλείψεις την σελίδα.
Σε ποιότητα ειδήσεων βρίσκουμε αρκετά συχνά αποκλειστικότητες.
Όσο για τα Traffic – Share Buttons είναι αξιόπιστα χωρίς την υπέρβαση των χαρακτήρων ιδικά στο twitter. Πολύ καλό ότι μετά το Share το παράθυρο κλίνει μόνο του.

ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΑΜΕ ΜΕ «7/10»
Γρήγορο φόρτωμα. Μεγάλο λάθος το popup το διαφημιστικό. Εκνευριστικό. Σε προσκαλεί να πας παρακάτω.
Στην κορυφή βρίσκουμε κυλιόμενα frames με ανεκτό χρόνο καθυστέρησης, (θα θέλαμε λίγα δευτερόλεπτα ακόμα), και ακριβός από κάτω βλέπουμε 6 frames με τα κυρίως θέματα με το εξής πλεονέκτημα ότι αν βάλεις το κέρσορα επάνω βλέπεις τον τίτλο. Ένα από τα πλεονεκτήματα της σελίδας είναι όταν βάζουμε τον κέρσορα επάνω στην μεγάλη φωτογραφεία που τρέχει, παγώνει και μπορείς να την διαβάσεις.
Το περιεχόμενο και το ύφος της σελίδας κάποιοι το θεωρούν ακραίο, αλλά μόνο ακραίο δεν είναι. Θεωρούμε ότι είναι βαθειά Ελληνικό όχι όμως ρατσιστικό. Μας αρέσει γιατί λέει τα πράγματα με το όνομα τους και δεν κρύβεται πίσω από το δάκτυλο του.
Ξεχωρίζει για τα επιστημονικά του άρθρα που έχουμε δει να τα υιοθετούν και άλλες ιστοσελίδες.
Όσο για τα Traffic – Share Buttons είναι αξιόπιστα χωρίς την υπέρβαση των χαρακτήρων ιδικά στο twitter. Πολύ καλό ότι μετά το Share το παράθυρο κλίνει μόνο του.

ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΑΜΕ ΜΕ «6/10»

Γρήγορο φόρτωμα. Μια λεπτομέρεια είναι στην αρχική σελίδα και στην μπάρα του menu αριστερά θα δείτε ένα κουμπί δίπλα από την αναζήτηση που σας επιτρέπει να δείτε την σελίδα σαν blog.
Στην αρχική σελίδα βλέπουμε την μεγάλη φωτογραφεία με το κυρίως θέμα και από κάτω τον τίτλο.
Ακολουθεί σε δυο table με τέσσερα frames με φωτογραφίες και τίτλους τέσσερα κύρια θέματα.
Σαν θέματα οι αποκλειστικότητες είναι σπάνιες.
Τα Traffic – Share Buttons δεν είναι και τόσο αξιόπιστα δεν κάνουν την υπέρβαση των χαρακτήρων ιδικά στο twitter αλλά καμιά φορά δεν βρίσκεις αν είναι ένα ενεργό κουμπί η όχι. Πολύ καλό ότι μετά το Share το παράθυρο κλίνει μόνο του.

ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΑΜΕ ΜΕ «5/10»
Γρήγορο φόρτωμα. Την ιστοσελίδα αυτή την θεωρούμε αμφιλεγόμενη. Μια είναι των άκρων μια φιλολαϊκή. Εμείς όμως κρίνουμε τον σκοπό και το κατασκευαστικό της προφίλ.
Λοιπόν μπαίνοντας στην σελίδα ερχόμαστε με έναν μεγαλεπήβολο τίτλο του κυρίως θέματος. Ακολουθεί μια περίληψη.
Από κάτω ένα δεύτερο κυρίως θέμα σε φωτογραφία και συνοδεύεται με τον τίτλο.
Το ιδιαίτερο σε αυτήν την ιστοσελίδα είναι η ικανότητα να πλασάρει τα ιδεολογικά της πιστεύω με ιδιαίτερους κατευθυνόμενους τίτλους.
Αυτό σημαίνει ότι τα θέματα που βρίσκουμε δεν τα υιοθετούμε και 100% αλλά βρίσκουμε και καμιά φορά αποκλειστικότητες.
Ένα άλλο που θα επισημάνουμε είναι το δεξιό ακριανό table που φιλοξενεί κατά πλειοψηφία παλιές ημερολογιακά ειδήσεις.
Μας φαίνετε δε όχι και τόσο επαγγελματικό που τελειώνοντας η ιστοσελίδα χάνονται σταδιακά τα tables τα ακριανά και στο τέλος μένει μια μικρή λουρίδα με ενημερώσεις άλλου ενδιαφέροντος.
Όσο για τα Traffic – Share Buttons είναι αξιόπιστα χωρίς την υπέρβαση των χαρακτήρων ιδικά στο twitter. Πολύ καλό ότι μετά το Share το παράθυρο κλίνει μόνο του.

ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΑΜΕ ΜΕ «5/10»

Μια σταθερή ιστοσελίδα. Γρήγορο φόρτωμα. Στην κορυφή βλέπουμε το κυρίως θέμα. Δεν βλέπουμε κάτι τρανταχτό και οι αποκλειστικότητες σπανίζουν. Θέλουμε να επισημάνουμε ότι εμείς σαν σελίδα Promotion Web Νews, βλέπουμε όλες τις ειδήσεις σε όλες τις ιστοσελίδες. Έτσι βλέπουμε ποιες έχουν τις ειδήσεις καρμπόν και ποιες έχουν θέματα αποκλειστικότητας. Αν λοιπόν μια ιστοσελίδα έχει πολλά αποκλειστικά θέματα που δεν τα διαβάζουμε αλλού τότε την θεωρούμε ποιο αξιόπιστη.
Μέχρι λίγο πριν το τέλος της ιστοσελίδας περνάμε frames με θέματα γενικής φύσεως. Στο τέλος της ιστοσελίδας όμως αλλάζει το ύφος και βλέπουμε τρία tables με frames που εν συντομία ενημερώνουν με τίτλους. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΣΜΟΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΠΡΟΣΩΠΑ,ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ,ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ K,ΤΑΞΙΔΙΑ,WOMAN'S MUST.
Όσο για τα Traffic – Share Buttons είναι διαφορετικά από ότι συνήθως γνωρίζουμε και το όχι και τόσο ευχάριστο είναι ότι το  Share popup ανοίγει σε άλλη πλήρη σελίδα που ευτυχώς κλείνει μετά το Share χωρίς την υπέρβαση των χαρακτήρων ιδικά στο twitter. Πολύ καλό ότι μετά το Share το παράθυρο κλείνει μόνο του.

ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΑΜΕ ΜΕ «4/10»

Μια μοντέρνα ιστοσελίδα εργονομική και με γρήγορο φόρτωμα.
Με το που ανοίγει βλέπεις το κύριο θέμα της ημέρας συνοδευόμενη από τον τίτλο.
Ακριβός από κάτω βλέπεις άλλα θέματα σε σωστό σημείο συνοδευόμενα και με μια μικρή περίληψη.
Όταν διαλέξεις ένα άρθρο και το ανοίξεις σε άλλο παράθυρο είναι προσιτό ευανάγνωστο χωρίς περιττά να σου τραβούν την προσοχή.
Όσο για τα Traffic – Share Buttons είναι αξιόπιστα χωρίς την υπέρβαση των χαρακτήρων ιδικά στο twitter. Πολύ καλό ότι μετά το Share το παράθυρο κλίνει μόνο του.
Ειδησεογραφικά σαν υλικό ποιο πολύ βρίσκουμε δημοσιεύσεις που θα διαβάσουμε και σε άλλες σελίδες και σπάνια να φιλοξενεί αποκλειστικότητες. Αυτό την κάνει να είναι μια σελίδα χωρίς δραστηριότητα και απλός υιοθετεί ειδήσεις από άλλους.
Κρίμα γιατί είναι από τις ποιο καλές δομημένες σελίδες και υστερεί σε υλικό.

ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΑΜΕ ΜΕ «4/10»

Μια ιστοσελίδα με χρόνια στην πλάτη της. Γρήγορο φόρτωμα και καλό και ιδιαίτερο interface. Και να μην βλέπεις τον τίτλο της σελίδας καταλαβαίνεις από τον σχεδιασμό ποια είναι.
Με το που μπαίνουμε βλέπουμε τον κυρίως τίτλο συνοδευόμενο από την εικόνα.
Από κάτω ακολουθούν 5 frames με τις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας.
Και σε αυτήν την σελίδα σπάνια θα βρούμε αποκλειστικότητες.
Έχει και την ιδιαιτερότητα να δραματοποιεί τους τίτλους που σε εμάς μας κάνει να γελάμε λίγο αφού την είδηση μπορεί να την έχουμε δει σε άλλες 5 με 6 σελίδες. Από την άλλη γράφει τα πράγματα με το όνομα τους χωρίς δισταγμούς όπου εκφέρει προσωπικές γνώμες.
Όταν διαλέξεις να ανοίξεις ένα άρθρο ανοίγει στο ίδιο παράθυρο.
Όσο για τα Traffic – Share Buttons είναι αξιόπιστα χωρίς την υπέρβαση των χαρακτήρων ιδικά στο twitter. Πολύ καλό ότι μετά το Share το παράθυρο κλίνει μόνο του.

ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΑΜΕ ΜΕ «5/10»

Μια οικονομική ιστοσελίδα με γρήγορο άνοιγμα. Πολύ κοντά στην ιστοσελίδα της Καθημερινής.
Όχι κάτι ιδιαίτερο και πολύ σπάνια βλέπουμε αποκλειστικότητες. Αφήνει παλιές ειδήσεις για ημέρες και δείχνει σαν να μην την ενημερώνουν καθημερινά.
Όταν διαλέξεις να ανοίξεις ένα άρθρο ανοίγει στο ίδιο παράθυρο.
Όσο για τα Traffic – Share Buttons είναι αξιόπιστα χωρίς την υπέρβαση των χαρακτήρων ιδικά στο twitter. Πολύ καλό ότι μετά το Share το παράθυρο κλίνει μόνο του.

ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΑΜΕ ΜΕ «4/10»

1-1-2017Διορθώνοντας το Traffic – Share Button στο twitter, αφαιρώντας το «| naftemporiki.gr» από -6 χαρακτήρες αυτομάτως κερδίζετε χαρακτήρες μιας και πάει στο +11


Εδώ και κάποιους μήνες άλλαξε πρόσωπο η ιστοσελίδα ανεβάζοντας επίπεδο. Έγινε μια ειδησεογραφική ιστοσελίδα και έχει ενσωματώσει το παλιό της προφίλ. Μας ξενίζει που καμιά φορά στα άρθρα της προσθέτει κομματικό χρώμα και δεν δείχνει μια ουδετερότητα.
Έχει ένα ιδιαίτερο interface.
4 frames τρέχουν αρκετά γρήγορα σε χρόνο και την καθιστά κουραστική να τα παρακολουθείς. Το ισοφαρίζει όμως το table με τις κυριότερες ειδήσεις που είναι στο προσκήνιο των frames.
Όταν ανοίγεις ένα άρθρο ανοίγει στο ίδιο παράθυρο. Έχει όμως μια ιδιαιτερότητα στο σχεδιασμό. Ενώ βλέπεις την φωτογραφεία του θέματος και έναν τίτλο δεν βλέπεις πουθενά το κείμενο. Κατεβαίνοντας προς τα κάτω από το πουθενά σου εμφανίζεται το κείμενο. Εντυπωσιακό αλλά και λίγο παράτολμο γιατί ένας μη εξοικειωμένος αναγνώστης μπορεί να αποχωρίσει.
Είναι από τις ιστοσελίδες που εκτός από τις ειδήσεις της ημέρας θα βρεις και πολλές αποκλειστικότητες.
Όσο για τα Traffic – Share Buttons είναι αξιόπιστα χωρίς την υπέρβαση των χαρακτήρων ιδικά στο twitter. Πολύ καλό ότι μετά το Share το παράθυρο κλίνει μόνο του.

ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΑΜΕ ΜΕ «9/10»

Μια ιστοσελίδα που το ύφος της είναι η στρατιωτική ενημέρωση.
Εκτός από αυτό σαν θέμα εμπεριέχει στο υλικό της και πολιτικές αναλύσεις οι οποίες κάποια φορά δίνουν μια κομματική χροιά και ξεφεύγει από την ουδετερότητα.
Έχει επιλέξει 6 frames με κύριες ειδήσεις. Τα frames τρέχουν σε καλό χρόνο αλλά δεν παγώνει αν πας τον κέρσορα και δεν έχεις την δυνατότητα να γυρίσεις στο προηγούμενο frame αν δεν προλάβεις να το διαβάσεις σαν τίτλο. Θα πρέπει να περιμένεις να κάνει τον κύκλο. Τα thumbnail image δυστυχώς δεν έχουν τον σκοπό να μεταφέρουν την εικόνα στο επάνω μέρος αλλά ανοίγουν το άρθρο. Κουραστικό και εκνευριστικό αν σκεφτείς ότι κατά λάθος αν το πατήσεις θα πρέπει να κάνεις αυτήν την διαδικασία κάθε φορά.
Ειδησεογραφικά έχει αποκλειστικότητες αλλά έχουμε προσέξει ότι πολλές είναι αντιγραφές από blogs και πολλές είναι αμφίβολες και ατεκμηρίωτες. Δείχνει ένα εθνικιστικό προφίλ ήπιου τόνου.
Όσο για τα Traffic – Share Buttons είναι αξιόπιστα χωρίς την υπέρβαση των χαρακτήρων ιδικά στο twitter. Πολύ καλό ότι μετά το Share το παράθυρο κλίνει μόνο του.

ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΑΜΕ ΜΕ «6/10»

Λίγες ειδήσεις και αυτές κοινές και κουτσομπολιό. Αυτό τον χαρακτηρισμό δίνουμε στο blog του Νίκου Χατζηνικολάου.
Τίποτα το ουσιώδες και μόνο σαν αποκλειστικότητα υιοθετεί τα ραδιοφωνικά στιγμιότυπα από τις εκπομπές του.
Τα Traffic – Share Buttons δεν είναι αξιόπιστα κάνουν υπέρβαση ων χαρακτήρων ιδικά στο twitter, και αναγκάζει τον ενδιαφερόμενο να προβαίνει σε διορθώσεις. Ανοίγει σε ξεχωριστό πλήρες παράθυρο. Ακόμα είναι απαράδεκτο το Share Button του Facebook που δεν έχει επιλογές για ομάδες η σελίδες και σε υποχρεώνει μόνο στο χρονολόγιο του προφίλ σου.
Μια ιστοσελίδα που σε προκαλεί να την προσπεράσεις.

ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΑΜΕ ΜΕ «2/10»

Η σελίδα γραφεί στον τίτλο της ότι συνεργάζεται με τον όμιλο 24 media.
Αρχικά βλέπουμε με τεράστια γραμματοσειρά τον τίτλο και από κάτω ακολουθεί η φωτογραφεία. Κάτω από αυτήν μια περίληψη σε τίτλους.
Ακολουθούν τρία tables το μεσαίο με ειδησεογραφικά και δεξιά αριστερά φιλοξενούν ειδήσεις διαφόρου ενδιαφέροντος.
Ειδησεογραφικά δεν διακρίνουμε αποκλειστικότητες απλός μια ανταλλαγή φιλοξενίας με την ιστοσελίδα news247.gr
Τα Traffic – Share Buttons δεν είναι αξιόπιστα κάνουν υπέρβαση ων χαρακτήρων ιδικά στο twitter, και αναγκάζει τον ενδιαφερόμενο να προβαίνει σε διορθώσεις. Πολύ καλό ότι μετά το Share το παράθυρο κλίνει μόνο του παρόλο που ζητά πρώτα να ακολουθήσεις την σελίδα στο twitter. Αν το κάνεις δεν επανέρχεται.

Η ιστοσελίδα θα πρέπει να επαναπροσδιορίσει το Traffic – Share Button στο twitter διότι είναι λάθος και καταναλώνει άσκοπα λέξεις.


ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΑΜΕ ΜΕ «3/10»

Η ιστοσελίδα του Στέφανου Χίου έχει την ιδιαιτερότητα της. Πολλές φορές την χαρακτηρίζουν φασιστική η ακραία. Εμείς αυτό που κρίνουμε και διαφοροποιούμαστε είναι ο τρόπος έκφρασης που φτάνει στα όρια ενός προσωπικού blog με προσωπική χυδαιότητα. Δεν είναι βεβαίως τυχαίο ότι στον κατάλογο επισκεψιμότητας στο ALEXA είναι τέταρτο (4ο) και η μόνη σελίδα που την δρασκελίζει είναι το zougla.gr !!!
Αν παραλείψουμε λοιπόν αυτό το ύφος θα πούμε ότι είναι πολύ μπροστά στο ρεπορτάζ και έχουμε προσέξει ότι άρθρα αποκλειστικότητες της σελίδας, υιοθετούνται μετά από 1 με 2 ημέρες και από άλλα ειδησεογραφικά site.
Αρχικά βλέπουμε  7 frames με κύριες ειδήσεις. Τα frames είναι σταθερά και κάνοντας κλικ σε κάθε thumbnail image διαβάζεις την είδηση.
Ανανεώνεται όλη την ημέρα. Δεν συμφωνούμε με το δεξιό περιεχόμενο μιας και η σελίδα χωρίζεται σε τρία tables που υποβιβάζει το ύφος της σελίδας σε άλλα πράγματα. Προς το τέλος της σελίδας μεταμορφώνεται σε ροη blog και είναι ποιο ευχάριστη στην ανάγνωση.
Η θεματολογία της σελίδας εμπεριέχει ακόμα και Lifestyle άρθρα, Άμυνα και Εθνικά Θέματα, Ορθοδοξία, Αποκλειστικά άρθρα, Αυτοκίνητο και άλλα.
Όσο για τα Traffic – Share Buttons είναι αξιόπιστα χωρίς την υπέρβαση των χαρακτήρων ιδικά στο twitter. Πολύ καλό ότι μετά το Share το παράθυρο κλίνει μόνο του.

ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΑΜΕ ΜΕ «7/10»
Η ιστοσελίδα θα πρέπει να διορθώσει στο Traffic – Share Button στο twitter τον προσδιορισμό της ιστοσελίδας γιατί κόβει λέξεις χωρίς λόγο.
Μια ιστοσελίδα αποκλειστικά για την γυναίκα. Ένα όμορφο site με περιεχόμενο που ανανεώνεται αρκετά συχνά. Οι κυρίες θα βρουν πολλά χρήσιμα πράγματα για την καθημερινότητα τους.
Στην κορυφή βλέπουμε το κυρίως θέμα της ημέρας και από κάτω ακολουθεί το δεύτερο.
Πηγαίνοντας τον κέρσορα στην φωτογραφία δημιουργείται ένα εφέ ζουμ που σου επιβεβαιώνει που βρίσκεσαι.
Χωρίζεται σε τρία κάθετα tables όπου το καθένα φιλοξενεί και ξεχωριστή θεματολογία.
Τα Traffic – Share Buttons ΔΥΣΤΥΧΩΣ ανοίγουν στο ίδιο παράθυρο και μάλιστα σε πλήρες παράθυρο.  Μετά το Share το παράθυρο κλίνει και μαζί χάνεται η σελίδα.

ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΑΜΕ ΜΕ «3/10»

«Usay.gr | Όλες οι ειδήσεις με την υπογραφή του Άκη Παυλόπουλου». 11 λέξεις που καταλαμβάνει όταν κάνεις Share στο twitter. Δεν ξέρουμε αν ο κύριος Παυλόπουλος καταλαβαίνει ότι χαραμίζει τόσες λέξεις για να υπενθυμίσει το αυτονόητο. Γιαυτο και την έχουμε αποβάλει από τις ενημερώσεις μας. Παλιότερα είχαμε γράψει ότι εμείς αλλά και ο κάθε αναγνώστης δεν κάθετε να διορθώνει την ωραιοπάθεια του κάθε δημιουργού. Απλός τις προσπερνά.
Ειδησεογραφικά απλός επαναλήψεις και τα ίδια άρθρα με άλλες σελίδες της ενημέρωσης. Αποκλειστικά ρεπορτάζ βλέπουμε σπανίως, αλλά θα πούμε ότι είναι ποιο γρήγορη σαν σελίδα στο να ενημερώνει με καινούργια θέματα που προκύπτουν στο 24ωρο.  

ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΑΜΕ ΜΕ «3/10»

Την ιστοσελίδα του κύριου Τριανταφυλλόπουλος έχουμε επιλέξει να μην την προβάλουμε για τον εξής λόγο. Μπορεί ο κάθε εκδότης και ο κάθε ιδιοκτήτης ιστοσελίδας να έχει με άλλους επιφανείς και επώνυμους προσωπικές διαφορές. Δεν μεταφέρεις και δεν χρωματίζεις μια ενημερωτική ιστοσελίδα σε όπλο σου και σε προβοκατόρικο μέσο μόνο και μόνο για να εκδικηθείς.
Ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος μπορεί να έχει ότι θέλει με τον κύριο Μαρινάκη αλλά δεν χρωματίζεσαι υπέρ του Καμμένου και του ΣΥΡΙΖΑ κοροϊδεύοντας καθημερινά με σκίτσα τον αρχηγό της αντιπολίτευσης για να δήξεις άραγε τι; Ότι είσαι ΣΥΡΙΖΕΟΣ; η ανήκεις στον Καμμένο; Δεν το καταλάβαμε ποτέ και αρχή μας είναι χρωματιζόμενες ιστοσελίδες που τείνουν να γίνονται φερέφωνα να τις αποκλείουμε. Άλλωστε δεν έχει και πρόβλημα η ιστοσελίδα είναι στο Ν2 στο ALEXA.
Αν τώρα αφαιρέσουμε όλο τον πρόλογο το interphase της ιστοσελίδας είναι πολύ καλά δομημένο πρέπει να έχει εργαζόμενους γραφίστες που ξέρουν πολύ καλά την δουλειά τους και η ενημέρωση εκτός των προαναφερόμενων γρήγορη καθημερινή και από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Αρχικά βλέπουμε  10 frames με κύριες ειδήσεις. Τα frames δεν είναι σταθερά και κάνοντας κλικ σε κάθε thumbnail image διαβάζεις την είδηση. Ο χρόνος εναλλαγής είναι πάρα πολύ ικανοποιητικός.
Από την μέση και κάτω μετατρέπεται σε μορφή blog και γίνεται ποιο ξεκούραστη στο διάβασμα.
Αυτό που ενοχλεί είναι τα επαναλαμβανόμενα θέματα μέχρι να φτάσεις στο τέλος απλός αλλάζοντας μορφή προβολής.
Όσο για τα Traffic – Share Buttons είναι αξιόπιστα χωρίς την υπέρβαση των χαρακτήρων ιδικά στο twitter. Πολύ καλό ότι μετά το Share το παράθυρο κλίνει μόνο του.

ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΑΜΕ ΜΕ «8/10»
 
©copyright design and developer 2016 - 2017 ©NikosT All rights reserved
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού