Γνωρίστε την σελίδα μας - ©Walking in Hellas - ©NikosT - ©Photo-News.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Γνωρίστε την σελίδα μας

Page Translation
Προσκαλούμε όσες φίλες και όσους φίλους έχουν κανάλι στο YouTube, να κάνουν δωρεάν εγγραφή συνδρομής στο κανάλι μας.


Σας καλωσορίζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του καναλιού μας  «ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» "walking in Hellas"


Αρχές του 2017 σκεφτήκαμε ότι αφού τις περισσότερες ημέρες τις περνάμε στις περιπατητικές μας διαδρομές γιατί να μην τις videoσκοπούμε κιόλας.
Έτσι ξεκινήσαμε σε εντελώς ερασιτεχνικό επίπεδο να καταγράφουμε με απλό εξοπλισμό ( ένα κινητό και ένα stabilizer) τις διαδρομές μας και τις ανεβάσαμε στο πρώτο κανάλι μας στο youtube.

Η ανταπόκριση ήταν πέρα από τις προσδοκίες μας οπότε αποφασίσαμε από το 2018 να ξεκινήσουμε σε ποιο "επαγγελματικό" επίπεδο τις βιντεοσκοπήσεις, με νέο εξοπλισμό και δημιουργώντας ένα δεύτερο κανάλι με τον ίδιο τίτλο όπου ανεβάζουμε τα νέα μας video.

 (Τα video του 2ου Κύκλου θα τα βλέπετε στην αριστερή κάθετη μπάρα.)

Η ιδιαιτερότητα του δικού μας καναλιού  είναι ότι αποφασίσαμε στον νέο κύκλο, τις βιντεοσκοπήσεις να τις αποτυπώνουμε από την αρχή μέχρι το τέλος χωρις περικοπές και περιστασιακά frame το σημείο που βιντεοσκοπούμε, έτσι ο επισκέπτης θεατής να έχει πλήρη εικόνα του σημείου ενδιαφέροντος που βλέπει.

Kαθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τις διαδρομές που βιντεοσκοπήσαμε για εσάς με πολύ αγάπη.

Αυτό που επιθυμούμε από εσάς είναι να προωθήσετε τα video και το κανάλι μας  σε φίλους σας και θα μας ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο ένα like και να κάνατε συνδρομή ώστε να ενημερώνεστε με κάθε νέα μας ανάρτηση όσοι έχετε κανάλι στο youtube.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.Τα domains «περπατώνταςστηνελλάδα.eu» και walkinghellas.gr είναι κατοχυρωμένα ονόματα με αντίστοιχα DOMAIN ID «238325 – 239261»
Μπορείτε να γράφετε στην ΟΜΑΔΑ (f.b.) της σελίδας «ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» τις απόψεις σας, να ανεβάζετε φωτογραφίες που έχετε βγάλει και εσείς από τις τοποθεσίες που ανεβάζουμε, η ότι άλλο θέλετε να κουβεντιάζουμε και να ανταλλάζουμε απόψεις και τεχνικές.

 
©copyright design and developer 2016 - 2017 ©NikosT All rights reserved
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού